CV / ŽIVOTOPIS

Predstavi se kao najbolji kandidat za željeni posao i povećaj broj poziva na intervju

Spremaš se za sljedeći korak u svojoj karijeri, ali muka ti je već od same pomisli na uređivanje životopisa? Ne znaš kako sažeti svoje radno iskustvo? Ne moraš više gubiti vrijeme na nagađanje! Pomoći ću ti da iz svog bogatog iskustva istakneš ona koja su za određeni oglas najvažnija i da se predstaviš kao kvalitetan kandidat kakav doista jesi.

CV / Životopis u 2023. je prvi kontakt poslodavca s tobom kao potencijalnim kandidatom. Kvalitetnim sadržajem pokaži mu da odgovaraš uvjetima koje traži u oglasu i osiguraj novi posao. Nauči kako napisati životopis koji savršeno odražava tebe, tvoje vještine i rezultate koji će potaknuti poslodavca da te pozove na razgovor za posao.

Izrada životopisa znači da ću te savjetovati kako ga oblikovati da se predstaviš kao najbolji kandidat za željeni posao. NE pišem CV / životopis umjesto tebe, već ti prenosim znanje i savjete koji će ti pomoći da naučiš kako razmišljati kod ove vrste predstavljanja. Saznat ćeš i što je važno istaknuti da poslodavac u tebi prepozna potencijalnog zaposlenika. Dobit ćeš savjete, komentare i argumente što napraviti s trenutnom verzijom životopisa da dobiješ više poziva na razgovor za posao. Poanta je da ti izrada životopisa postane lakša i da postižeš bolje rezultate.

Radila sam s gotovo svim industrijama, a neke od njih su prodaja, IT, ljudski resursi, projektni menadžment, marketing, administracija, elektrotehnika, ekonomija, računovodstvo, PR, logistika, zdravstvo, obrazovanje, turizam itd.

Najviše radim s klijentima iz Hrvatske, no tu su i oni iz Bosne i Hercegovine, Srbije, iz Europske unije (Belgija, Nizozemska, Francuska, Austrija, Malta…), te iz svijeta (Oman, Singapur, Malezija…).

Za početak je potrebno da pronađeš oglas na koji se želiš javiti, a koji će nam poslužiti kao primjer na kojem ćemo raditi. Nakon toga ti šaljem tvoj životopis sa savjetima što i kako prilagoditi tom oglasu. Ti samostalno radiš izmjene i pošalješ mi životopis kad završiš. Takav postupak ponavljamo par puta dok ne dobijemo finalnu verziju s kojom smo oboje zadovoljni. Ovisno o paketu usluga koji uzmeš, mogu te savjetovati samo oko 1 oglasa ili sve dok ne dobiješ novi posao.

Novi životopis možeš imati već u roku od 2 dana, ali vrijeme izrade ovisi i o tebi, tj. koliko ćeš brzo napraviti ispravke. Moj odgovor i savjete možeš dobiti već u roku od sat vremena.

Mogu ti pomoći s pisanjem životopisa na hrvatskom i engleskom jeziku.

Ne brini! Dobit ćeš šprancu, tj. predložak životopisa. Nakon što ga ispuniš, šalješ mi ga na pregled i počinjemo raditi na tvojem prvom životopisu!

Da, pomažem i s pisanjem motivacijskih pisama, a više o njima pročitaj ovdje.

Imaš životno iskustvo! Možda volontiraš, baviš se sportom, imaš iskustvo rada na projektima i slično. U životopisu je važno prikazati one uvjete iz oglasa koje zadovoljavaš. Zato je izrada životopisa koji će zainteresirati poslodavca itekako moguća čak i ako nemaš “konkretne” poslove iza sebe. Vjerujem i da osobe bez radnog iskustva mogu prikazati svoje talente i vještine za određeni posao!

I za to postoji rješenje pa mi se javi.