Do posla iz snova uz Moj novi CV i RADAR (video intervju)

Vrijeme čitanja: 7min

Martina Raskaj, Biztique 2023 LinkedIn Consultant #216
Monika Friscic, Sinisa Martincevic, Martina Raskaj

Sinišin san bio je dobiti posao u jednoj od najpoznatijih kompanija danas – Rakuten Viber, poznatoj po popularnoj aplikaciji za dopisivanje – Viber. Do posla iz snova pomogli su mu Moj novi CV i udruga RADAR. Kroz kvalitetne pripreme kako se svojem željenom poslodavcu. Između stotine prijavljenih kandidata, upravo se Siniša predstavio kao najbolji! Postao je tek treći zaposlenik koji ima priliku nastaviti razvoj svoje karijere u ovom poduzeću!

ŠTO PRIJE TRAŽENJA POSLA IZ SNOVA?

Siniša već duži niz godina radi u telekomunikacijskoj branši gdje je stekao puno stručnog znanja i iskustva. Došao je do „točke” kada je svoj profesionalni, ali i osobni razvoj, htio nastaviti u drugom smjeru. Za pomoć oko traženja posla i kvalitetnog predstavljanja poslodavcima obratio se Martini (Moj novi CV) i Moniki (udruga RADAR). Bio je svjestan da mu treba objektivno mišljenje o njegovom CV-u i motivacijskom pismu. Htio je napraviti i simulaciju intervjua sa stručnom osobom.

Dobra priprema je pola posla. Samo je jedna prilika za ostaviti prvi dojam, i zato je važno proces traženja posla shvatiti ozbiljno.

KAKO DO POSLA IZ SNOVA?

Siniši smo unaprijedili CV koji je prije bio napisan na čak 5 stranica!

Prilagodili smo motivacijsko pismo profilu kandidata kojeg je poslodavac opisivao u svojem oglasu za posao.

Telefonski smo razgovarali i korak po korak osmišljavali strategiju traženja posla.

Kao što je i sam naglasio, moralna podrška mu je bila jedna od najvažnijih prednosti u našoj suradnji. Cijelu njegovu priču i iskustvo, ali i savjete koji su mu pomogli da dođe do svog posla iz snova, pogledaj niže u video intervjuu.

Siniši još jednom želimo puno sreće na njegovom poslu iz snova! Ako i ti trebaš podršku i želiš se sa samopouzdanjem predstaviti svojem željenom poslodavcu, javi se na martina@biztique.hr!


📧 Ako želiš bolji posao ili više klijenata na LinkedInu, javi mi se na martina@biztique.hr

🤓 Pročitaj kako napisati CV korak po korak ili vodič kako napisati motivacijsko pismo.

👥 Učlani se u Facebook grupu Biztique ili zaprati LinkedIn stranicu.

© Ako već kopiraš tekst, navedi i izvor www.biztique.hr da nisam pisala za džabe 😁