Siniša Martinčević, Channel Partnership & Alliances

Moj CV postao je jedan od najboljih u industriji!

To što je Martina učinila apsolutno je nevjerojatno! Moj životopis dobio je novi izgled i postao jedan od najboljih u industriji.

Tvrtke poput WhatsAppa, Vibera i Facebooka prepoznale su me, i moj život se potpuno promijenio! Martina mi je otvorila oči da definiram prioritete zapošljavanja i osobno brendiranje. Prepuna je ideja, razumije položaj klijenata i donosi zavidne rezultate.

Martina Raskaj, Biztique 2023 LinkedIn Consultant #248

Jasenka Vučetić, HR & Employer Branding Specialist

Martina je bila izvrsna – vodila me kroz proces korak po korak, a krajnji je rezultat bio bolji od svih očekivanja!

Kod pisanja CV-a imala sam nedoumica kako kratko i jasno prikazati svoj šarolik put u 3 zemlje bez da zbunim čitatelja. Moj CV su i prije pregledavali profesionalci pa je teško bilo vidjeti što može bolje, no itekako je moglo!

Martina je bila izvrsna – vodila me kroz proces korak po korak te je uvijek bila brzo dostupna za dodatna pojašnjenja. Preporučila mi je i super fotografa za profesionalnu fotku tako da je krajnji rezultat bio bolji od svih očekivanja!

Dobila sam željeni posao u svega par mjeseci od naše suradnje, te sam birala između nekoliko odličnih ponuda. Od kolega iz ljudskih potencijala sam dobivala komentare poput: “Ajme ova cura je brutalna!“, a moja nova menadžerica mi je rekla da sam joj se činila preskupa kada je vidjela moj CV. 😀

Martinu toplo preporučam svakome tko ozbiljno pristupa osobnom brandu i želi napraviti pomak u svom profesionalnom putu! 🙂

Luka Kobeščak, MS Office predavač i autor knjige Excel u poslovanju

U samo mjesec dana povećao sam obujam poslovanja na LinkedInu!

Prije Martine nisam baš koristio LinkedIn, no otkrila mi je sve benefite i i nisam požalio što sam je angažirao kao svoju savjetnicu.

Sad imam odličan profil koji privlači moje potencijalne klijente i prate moj sadržaj. Nakon samo mjesec dana savjetovanja što i kako pisati na LinkedInu, sklopio sam 7 novih poslova, broj konekcija mi se povećao za preko 100%, a vidljivost objava mi je porasla za preko 200%.

Martina Raskaj, Biztique 2023 LinkedIn Consultant #245

Morana Kosanović, Voditeljica call centra

Nakon rada s Martinom doslovno uživam pišući svako novo motivacijsko pismo!

Prije suradnje s Martinom motivacijsko pismo sam smatrala nepotrebnim i suhoparnim dokumentom. Svaki put me prije pisanja oblio znoj, čak sam imala veću tremu nego pred intervju. No, Martina mi je svojim pristupom promijenila mišljenje za 180 stupnjeva. Sada doslovno uživam pišući svako novo motivacijsko pismo i igrajući se kako da uklopim zahtjeve kompanije te pokažem svoju osobnost.