Osnovni paket

LINKEDIN PROFIL

Optimiziraj svoj LinkedIn profil i povećaj broj upita za suradnju

Tražiš načine da unaprijediš svoj biznis, a LinkedIn profil ti skuplja prašinu? Vrijeme je da upotrijebiš moć ove poslovne mreže! Pomozi svojim idealnim klijentima da te lakše pronađu i jasno pokaži kako im baš ti možeš pomoći. Uredi svoj LinkedIn profil, pokaži svoju kompetentnost i poveži se sa svojom ciljnom skupinom.

LinkedIn može biti ključan dio tvoje branding strategije! Javi se za savjetovanje i otkrij zlatna pravila koja ti mogu donijeti veći broj upita, više klijenata i kvalitetnih B2B odnosa.

Martina Raskaj, Biztique 2023 LinkedIn Consultant #267

Puni paket

LINKEDIN BUSINESS BOOST

Izgradi prepoznatljiv brend na LinkedInu i privuci idealne klijente

Ciljna skupina su ti svi, mučiš se s pronalaženjem klijenata, a za USP prvi put čuješ? Pouzdano znam da možeš bolje od tog! Poznavanje svojih usluga i ciljne skupine ključan je dio uspješne prodaje. Pomoći ću ti da jasno definiraš što nudiš i za koga – tako će tvom idealnom klijentu odmah biti jasno da je tvoja ponuda osmišljena baš po njegovoj mjeri!

Javi se za savjetovanje pa ćemo zajedno izmjeriti potrebe tvog biznisa, a zatim i skrojiti tvoju LinkedIn strategiju. Otvori vrata novim mogućnostima te sadržajem potakni da se potencijalni klijenti javljaju tebi!

Martina Raskaj, Biztique 2023 LinkedIn Consultant #267

Surađujem s:

 1. Pružateljima usluga
 2. Freelancerima / samozaposlenima
 3. Coachevima, konzultantima i stručnjacima u svojoj branši
 4. Pojedincima koji traže posao

Nudim 2 usluge:

 1. Optimizacija LinkedIn profila – učim te kako popuniti LinkedIn profil tako da jasno komunicira što radiš, što nudiš i za koga. Kad je poruka koju šalješ jasna, lakše ćeš doći do više klijenata i boljih suradnji!
 2. LinkedIn Business Boost – pomažem ti da jasno definiraš svoj biznis, usluge koje nudiš i ciljnu skupinu s kojom želiš raditi. Tek kad sve to imaš na papiru, možeš jasno komunicirati o svom biznisu na LinkedInu. Također te učim kako da stvaraš sadržaj koji će dovesti do više upita i većeg obujma poslovanja.

Usluga optimizacije LinkedIn profila je osnovna usluga koja uključuje uređivanje i optimizaciju tvog profila. Naučit ćeš kako popuniti Linkedin profil i jasno iskomunicirati tko si, što nudiš i kako možeš pomoći svom idealnom klijentu. Tako će te tvoja ciljna skupina lakše pronaći, a bit će im mnogo jasnije zašto bi bilo dobro da rade baš s tobom!

Prvo ćemo definirati tvoj cilj; želiš li povećati obujam poslovanja ili pronaći novi posao.

Obzirom na to dobit ćeš savjete što sve i na koji način ispuniti kako bi čitatelj jasno shvatio tko si i što nudiš.

Primjeri:

 1. Ako si poduzetnik i želiš povećati obujam poslovanja, uredit ćemo tvoj LinkedIn profil kao web stranicu na kojoj će tvoji potencijalni klijenti saznati što nudiš.
 2. Ako si osoba koja traži novi posao, tvoj LinkedIn profil ćemo urediti kao CV / životopis kako bi potencijalni poslodavac u tebi odmah prepoznao idealnog zaposlenika.

Novi LinkedIn profil možeš imati već u roku od 2 dana, ali vrijeme izrade ovisi i o tebi, tj. koliko brzo ćeš napraviti ispravke. 

Usluga LinkedIn Business Boost je nadogradnja na uslugu LinkedIn profil i uključuje:

 1. Uvodni razgovor u kojem ću bolje upoznati tebe i ono čime se baviš
 2. Poziv na kojem ću ti pomoći da jasno definiraš svoje usluge i ciljnu skupinu
 3. Uređivanje i optimizaciju tvog LinkedIn profila
 4. Pišeš 1 post na kojem onda zajedno radimo. Tu te učim strukturi pisanja visoko kvalitetnog sadržaja relevantnog za tvoju ciljanu publiku.
 5. Poziv na kojem ti dajem smjernice vezano uz ponašanje na LinkedInu koje će ti pomoći da izgradiš povjerenje i povećaš engagement na svojim postovima. Tu također dublje ulazimo u definiranje tema o kojima ćeš pisati te koliko često i kad ćeš objavljivati sadržaj.

To će ovisiti o tome koliko razumiješ svoj brend i imaš li jasno definirane usluge i ciljnu skupinu. Sve ti je to potrebno ako doista želiš vidjeti rezultate od korištenja LinkedIna.

Ako sve to već znaš, onda ti je usluga optimizacije LinkedIn profila sasvim dovoljna.

No, mnogi poduzetnici nemaju sasvim jasnu sliku o tome što točno prodaju i kome. Zato ti u sklopu usluge LinkedIn Business Boost , uz optimizaciju tvog profila, pomažem i jasno definirati tvoje usluge i ciljnu skupinu. A učim te i kako da postaviš cjelokupnu strategiju stvaranja sadržaja koja će ti donijeti više upita za suradnju. Ako ti je potreban sveobuhvatniji pristup, ova je usluga za tebe.

Ako i dalje ne znaš koja je opcija bolja za tebe, slobodno mi se javi pa ćemo zajedno odgonetnuti koje je rješenje najbolje za tvoj biznis!

LinkedIn ti aktivnim i strateškim korištenjem može donijeti:

 • 20x više upita za suradnju
 • +100% rast broja konekcija
 • +200% rast vidljivosti objava
 • +250% rast prometa
 • Nove suradnje / klijente / posao
 • Veći broj pregleda tvojeg profila
 • Pozicioniranje kao stručne osobe u svojoj branši
 • Češće pojavljivanje u pretrazi po ključnim riječima koje su tebi važne

Optimizirani profil, plan visokokvalitetnih objava i tvoje aktivno sudjelovanje na ovoj društvenoj mreži doista može povećati obujam tvog poslovanja. Uz moju će ti podršku sve to biti lakše, a pogledaj i kakve su rezultate postigli Ana i Luka!

Ako nemaš LinkedIn profil, zajedno ćemo ga napraviti i popuniti kako bi služio tvom cilju. Slobodno mi se javi ovdje.