MOTIVACIJSKO PISMO

Motivacijsko pismo tvoja je prilika da se dobrom pričom istakneš kao idealan kandidat

Nikad ti nije išlo pisanje? Ne znaš što da uopće napišeš u motivacijskom pismu? Šalješ iste verzije na sve oglase? Ako je tvoj odgovor da, to znači da propuštaš ogromnu šansu da zainteresiraš poslodavca. Motivacijsko pismo dodatna je prilika da prezentiraš svoje iskustvo, znanje, vještine i kvalitete, te da poslodavac u tebi prepozna budućeg zaposlenika. Zato se isplati posvetiti mu se!

Tvoja motivacija i želja da radiš određeni posao ponekad mogu biti snažnije od tuđeg iskustva. Osobito ako to znaš jasno i glasno iskomunicirati, a motivacijsko pismo je idealno mjesto da učiniš upravo to. Pisanje ti više neće biti zamorno jednom kad te naučim kako mu ispravno pristupiti. Mnogi moji klijenti su dobili posao upravo zahvaljujući kvalitetnom motivacijskom pismu koje je oduševilo poslodavca!

Naučit ću te kako napisati odlično motivacijsko pismo koje će povećati tvoje šanse da dobiješ poziv na razgovor za posao. NE pišem ga umjesto tebe, već ti dajem dajem ti smjernice i savjete kako da ga poboljšaš i uskladiš s onime što poslodavac traži. Dobit ćeš šprancu koja će ti pomoći za svako iduće motivacijsko pismo, a možda ćeš ga naučiti pisati bolje i od životopisa – i to se nekim klijentima dogodilo!

Radila sam s gotovo svim industrijama, a neke od njih su prodaja, IT, ljudski resursi, projektni menadžment, marketing, administracija, elektrotehnika, ekonomija, računovodstvo, PR, logistika, zdravstvo, obrazovanje, turizam itd.

Najviše radim s klijentima iz Hrvatske, no tu su i oni iz Bosne i Hercegovine, Srbije, iz Europske unije (Belgija, Nizozemska, Francuska, Austrija, Malta…), te iz svijeta (Oman, Singapur, Malezija…).

Za početak je potrebno da pronađeš oglas na koji se želiš javiti, a koji će nam poslužiti kao primjer na kojem ćemo raditi. Nakon toga ti šaljem šprancu prema kojoj ćeš napisati svoju prvu verziju motivacijskog pisma i poslati mi je na pregled. Prekontrolirat ću i eventualno dati dodatne savjete i tako ćemo ponoviti par puta dok ne dobijemo finalnu verziju s kojom smo oboje zadovoljni. Ovisno o paketu usluga koji uzmeš, mogu te savjetovati samo oko 1 oglasa ili sve dok ne dobiješ novi posao.

Novo motivacijskog pismo možeš imati već u roku od 2 dana, ali vrijeme izrade ovisi i o tebi, tj. koliko ćeš brzo napraviti ispravke. Moj odgovor i savjete možeš dobiti već u roku od sat vremena.

Mogu ti pomoći s pisanjem motivacijkog pisma na hrvatskom i engleskom jeziku.

Ne brini! Dobit ćeš šprancu po kojoj ćeš napisati svoju prvu verziju motivacijskog pisma i poslati mi je na pregled. Ako i zapneš, dat ću ti čim više konkretnih primjera rečenica koje možeš upotrijebiti.

Da, pomažem i s pisanjem životopisa, a više o njemu pročitaj ovdje.