Martina Raškaj - Biztique

Moja priča

Pomažem ti da dizajniraš karijeru o kakvoj sanjaš

Moje ime je Martina i pomažem ambicioznim pojedincima da skroje karijeru po svojoj mjeri! Učim te kako da se istakneš kroz svoj CV i LinkedIn profil te postigneš točno onakve rezultate kakve želiš.

Promijenila sam 5 poslova u samo 8 mjeseci, 2 puta mijenjala karijeru te na svojoj koži naučila da je karijera kakvu želim moguća. Rezultati? Poslodavci su se javljali meni, dobivala sam ponude za posao bez CV-a i spontano razvila biznis koji volim. A isto možeš i ti!

300+ klijenata

5+ godina iskustva sa životopisima

Klijenti dobiju 60% više od očekivanog

Moja karijera, moj izbor

Kad sam prije nekoliko godina odlučila promijeniti karijeru i ući u svijet digitalnog marketinga, pratila sam tradicionalni put. Prijavljivala sam se na oglase, odlazila na intervjue. U samo 8 mjeseci promijenila sam 5 poslova. 5! Kap koja je prelila čašu bila je kad sam na posljednjem dobila otkaz. Tad sam si rekla: “Ovo je već peta firma, nešto ne štima!” Shvatila sam da ako želim sama dizajnirati svoju karijeru, vrijeme je da mijenjam pristup.

Umjesto da nastavim ići po utabanoj stazi, počela sam krojiti svoju.

Kako mogu pokazati poslodavcima tko sam i što imam za ponuditi? Kako da se oni javljaju meni, a ne ja njima? Kako da privučem poslodavce koji trebaju baš nekog poput mene? To su bila glavna pitanja koja sam si postavila. Osmislila sam video kampanju koju sam nazvala “Tražim poslodavca iz snova.” Kampanja je ubrzo postala viralna, a poruke i mailovi zatrpali su moj inbox. Imala sam samo jedno pravilo, a to je da odem na svaki intervju. Bez predrasuda! I upalilo je! Pronašla sam svog poslodavca iz snova kod kojeg sam provela iduće 4 godine.

Danas vodim svoj biznis i ne moram tražiti klijente. Oni dolaze k meni. Kako? Primijenila sam iste principe i način razmišljanja, samo sam ovaj put odlučila upotrijebiti sve prednosti LinkedIna. Prekrojila sam proces traženja novih poslovnih prilika tako da odgovara meni i mojim željama.

To isto želim i tebi!

Kakva je karijera moguća za tebe?

Svojim klijentima pomažem da nauče kako prezentirati svoje prednosti i rezultate tako da dobiju točno onakve poslove, šefove i klijente kakve žele. Jer karijera po tvom je doista moguća! Kad znaš što nudiš, koliko vrijediš i kako to jasno prezentirati, samo je nebo granica. I to je upravo ono što te mogu i želim naučiti.

A najbolje od svega?

To znanje ostaje s tobom zauvijek.

80% mojih klijenata pronašlo je bolji posao u roku od 2 mjeseca. Poduzetnici koji rade sa mnom nakon mjesec dana suradnje dobiju i do 20x više upita te povećaju promet za +250%. Uz to, vidljivost njihovih LinkedIn objava skoči i do +200%, a broj konekcija za +100%. Ovdje pročitaj njihova iskustva.

A kako će izgledati tvoja priča o uspjehu?